Milyen programmal lehet a videónak a felbontását beállítani kézileg?
megoldható powerDirectorral is, de csak veszteséggel. Azaz a felvett videó alja, és teteje az elvész. Ez nem a program hibája, hanem EZ VAN !
Importáld be a videót, kattints a jelzett részre, állítsd 16:9-re, és húzd szét a képet !
"Sony Vegast nem nagyon akarok használni, mert mentésnél nagyon sokat foglal majd a gépen a videó"
Ez a legostobább mondat, amit idén olvastam.
Én Sony Vegast használok amatőr szinten, de én 1 perc renderelési beállítási idővel csinálok neked 100GB-os filmből akár 10MB is(persze ez már jelentős minőség romlással jár). Tehát ezzel is lehet normális méretű videókat készíteni.
Amúgy nálam amikor behúzok egy videót a Sony Vegasba, akkor felteszi a kérdést, hogy a videó felbontásához/stb akarom e a projektet(kimenő videó) beállításait állítani. Ezt elfogadva többek között a felbontás is beállítódik megfelelően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!