Hogy kell házasságot kötni a The Sims FreePlay-ben?
Kedves kérdező!
Ahhoz, hogy a Sims FreePlay játékban 2 sim (2 ember) szerelmes legyen, teljesítened kell a "Love Is in the Air" című feladatsort! (Nem muszály a megadott időn belül)
Az előbb említett feladatsor előtt, viszont még teljesítened kell 2 fajta faldatsort (a nevét nem tudom pontosan)!
Az első: Egy séfes küldetés, amit google frdító segítségével hamear megoldhatsz! (én is így csnáltam)
A második: Egy pénzes, "pénzbokor növesztős" küledés, amit tényleg nagyon nagyon hammer meg lehet csinálni!
De visszatérve; a "Love Is in teh Air" nevű feladatsort is a google fordíó segítségével hamar megoldod!
A "Best Frend" utáni fokozatok a feladatsor telejesítése közben változnak, a következő sorrendben:
Building Romance (Kapcsolat építése)
Date (Randevú)
Partner (Partnerek)
Married (Házasok)
Miközben a feladatsort csinálod, ezzel a témakörrel kapcsolatos átmeneti, és maradandó lehetőségek jelennk meg egy adott sim-re (emberre) bökve!
Ezek:
Hand kiss (Átmneti)
Be romance (Maradandó)
WooHoo (Maradandó)
A feladatosorban egy fealdat lesz, ami viszonylag hosszú, ennek nevét nem tudom, de 9 órán kereszül kell nézni, az addigi szerelmeseknek a tévében egy műsort!
Ami kell a küdetés elkezdéséhez:
> Az előtte lévő küldetések teljesítése (nem muszály . határidőn belül)
> Minimum 2 Sim (2 Ember)
> 7. szint elérése
Remélem tudtam segíteni!
Ha más kérdésed lenne a Sims FreePlay feladatsoraival, és más Sims Freeplay-es dologgal kapcslatban, írj nekem Privát üzenetben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!