Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 4-ben miért nem tudja a...

Anunimusz2002 kérdése:

Sims 4-ben miért nem tudja a csávó, megkérni a csaj kezét? :D

Figyelt kérdés

Úgy csináltam egy családot, hogy egy felnőtt csaj,egy felnőtt pasi,és a csaj anyukája

a csajszli meg a csávó között nem volt semmi kötelék, ezért kezdtem el őket összehozni :P

Már a csaj terhes is, de még mindig nem tudnak összeházasodni o.o

se a romantikus cuccoknál nincsen olyan hogy megkérje a kezét, se sehol.. :c

2016. máj. 22. 10:36
 1/8 anonim válasza:
Nézd meg, hogy a kapcsolati szintjük ugyanolyan e. MM pl mind a kettő a legjobb barátjának tartja a másikat/szerelem milyen szinten van stb. Ha az nincs egy szinten akkor szerintem nem lehet, de én eddig csak sims3ommal játszottam, meg sims2-vel, úgyhogy ha félre mondok vmit, akkor bocsi.
2016. máj. 22. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
Régen játszottam vele, de úgy rémlik, hogy addig kell ismételgetni a romantikus tevékenységeket, amíg újabbak nem lesznek elérhetőek. Gondolom ez vonatkozik az eljegyzésre is.
2016. máj. 22. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
A szerelmi és a baráti csík is maxon van,mindkettőnek :/
2016. máj. 22. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:

TS2-vel játszottam sokat, ott volt egy romance simem, akinek negatívumként jelent meg az eljegyzés az emlékeiben, mert ugye kufircolt volna még. :D

Itt ilyen nem lehet?

2016. máj. 22. 13:07
 5/8 anonim ***** válasza:

Itt szerintem arról van szó, hogy addig kell csókolgatni meg romantikus "izéket" csinálni a szimmel, amíg teljesen "be nem indul" és utána jelenik meg az eljegyzés. Szerintem független ez a csíkoktól.

De mivel kedvet kaptam újra ehhez a játékhoz, később ki is próbálom, hogy hogyan működik.

2016. máj. 22. 13:19
 6/8 anonim válasza:
Én még nem játszottam a 4-gyel, csak a hárommal, de azért megpróbálok segíteni. A 3-ban először reménybeli partnerek lesznek az simek, majd "össze kell jönni", aztán jön az eljegyzés, és végül az esküvő. Nem tudom, hogy a 4-nek is ilyen logikája van-e, de remélem azért valamit tudtam segíteni. :) Esetleg nézz meg pár videót, hátha az segít!
2016. jún. 12. 15:40
 7/8 MBianka12 válasza:
Vegyél ilyen boltíves oltárt!Nem tudom pontosan mi a neve de alatta összetudnak házasodni.
2017. jan. 29. 11:48
 8/8 anonim válasza:

Én is hasonlo problémába ütköztem.

Nálam a csávó meg se tudja kérni a csaj kezét, pedig már minden maxon van. Az interakciók között pedig nem adja ki a lánykérést.

Szerintem ez egy bug, de végülis nem változtat sok dolgon, hogy házasok vagy sem.

2017. ápr. 18. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!