Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban mennyi ido utan illik megkerni egy csaj kezet?
Szia, én 20 vagyok, lány, és lassan három éve vagyok a párommal. Úgy érzem, ő az igazi, de nem örülnék, ha most megkérné a kezem, nem érezném még helyénvalónak.
Szerintem vegyél a barátnődnek valami apró ékszert (akár gyűrűt is, de ne eljegyzésit!), amit adj át neki azzal, hogy ezzel is szeretnéd megpecsételni a szerelmeteket, és hogy mindig Te juss róla eszébe, ilyesmi, a lánykéréssel pedig várj még.
Ha nagyon türelmetlen is vagy, akkor is én azt javaslom, legalább az évfordulótokat várd meg (az úgyis duplán romantikus, ha már eleve különleges az alkalom). Talán ha most kicsit elhalasztod a dolgot, később Te is úgy fogod érezni, hogy ráérsz még, mással is lehet bizonyítani a szerelmeteket addig is. :)
De amiket írtam, persze, csak magánvélemény és javaslat, nem ismerlek Titeket, úgyhogy csak magamból tudtam kiindulni. Sok boldogságot Nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!