Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PC-hez játékra melyik kontroll...

PC-hez játékra melyik kontrollert tudnátok ajánlani a felsoroltak közül? :

Figyelt kérdés
[link] Logitech.com/hu-hu/product/f310-gamepad , [link] , [link]

2016. máj. 16. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
26%
Egyiket se. Inkább egy eredeti xbox360 vagy xbox one kontrollert.
2016. máj. 16. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
45%
Kizárólag Xboxost.
2016. máj. 16. 14:57
 3/5 anonim ***** válasza:
54%
Ezek közül uRage-t választanám. Jó az ára, kényelmesnek tűnik és rezgőmotor is van benne.
2016. máj. 16. 15:02
 4/5 anonim ***** válasza:
26%
Az előttem szólókhoz csatlakozom. Én is megszívtam ezekkel az olcsó gagyikkal. Két nap után vittem vissza kicseréltetni. Ezek a nevenincs kontrollerek nem garantálnak semmiféle támogatást. Lesznek kontrollerrel játszható játékok, amik egyáltalán nem ismerik fel. Lesznek olyanok ahol alapvető funkciók nem úgy működnek ahogy kéne, ezzel kizárják hogy normálisan tudj játszani a játékkal. Csak a Microsoft Xbox kontrollere garantálja a támogatottságot pc-re. Szóval vagy azt vedd meg vagy inkább semelyiket.
2016. máj. 16. 15:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem Logitech F310-em van (ami nem egy olcsó gagyi cucc) kb. 5-6 éve. Már egy csomószor leesett, de még mindig hibátlanul működik. Eddig minden játék felismerte amivel játszottam, még nem volt rá panasz. De ennek az áráért kaphatsz Xbox 360-as kontrollert is, ami sokkal jobb.
2016. máj. 16. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!