Berta Gergely kérdése:
Tudtok ajánlani Xbox one-os kontrollert pc hez?
Figyelt kérdés
Legfőképp Fifa-hoz és Rocket league-hoz használnám!2016. márc. 27. 19:36
1/4 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Ajánljuk-e jó szívvel az Xbox One kontrollert PC-s használatra? Vagy tudunk-e ajánlani egy boltot, ahol olcsón lehet kapni?
FIFA-hoz egyébként KIZÁRÓLAG Xbox 360, vagy Xbox One kontrollert ajánlok, mert az olcsóbb gamepadokon nem lehet beállítani pl. a jobb analóg karra a cselezést. Csak az Xbox kontrollerek kompatibilisek 100%-ig.
2/4 anonim válasza:
Igen, ajánlom az Xbox One-es kontrollert pc-hez. Nekem is van.
3/4 anonim válasza:
Nem nagyon lehet válogatni Xbox one kontrollerek között. Van vezetékes meg vezeték nélküli, esetleg plusz pénzért spéci festésű. Na meg az Elit, ami rohadt drága.
Én vezetékeset vennék, mert a géptől elér az ágyig gond nélkül. De te tudod, hogy melyik jobb neked, nincs előttem a szobád és nem tudom, hogyan szoktál játszani.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. márc. 31. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!