Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3; miért halt meg a...

Sims 3; miért halt meg a simem vámpír apja? Részletek lent

Figyelt kérdés

Csináltam egy férfit és egy nőt (felnőtt mind a kettő, nem fiatal felnőtt), sima halandókat. De megcsináltam mindkét sim szüleit is; mind a négy szülő idős egy vámpír,egy tündér, egy varázsló és egy vérfarkas.

Azt akartam kipróbálni, hogy, ha a szülők halandók, de a nagyszülők mágikus lények, akkor milyen lesz a gyerek, lehetséges e, hogy mágikus legyen e.

Mindegy, a lényeg, hogy amikor megfogant a gyerek, a szomszédos telekre költöztettem a nagyszülőket és majdnem minden nap ellátogattunk a simeimmel a nagyszülőkhöz.

Rögtön a beköltözésük napján a vámpír kint maradt a napon túl sok ideig és láttam, hogy összeesett. Utána semmit szokatlant nem láttam, a vámpír itta a hűtőből a vért. Néha füst szált utána, ahogy ment a házba, de vámpiroknál ez normális; amikor jelzi a játék, hogy Drakula túl sokat volt a napon, ideje bemenni.

Na és egy nap, amikor a gyerek már tipegő volt, az apukával voltak nagyszülőknél vendégségbe. Már besötétedett. És a nagyszülők a lakásban voltak. A vámpír a fürdőben volt, amikor hamu lett belőle. Eljött érte a kaszás és a vámpírból fekete szellem lett pirosas árnyalattal.

Azért lepődtem meg, mert én hagytam ki vámpírt a napon direkt. Sims 2ben meghaltak, de sims 3-ban csak a hangulatjelzőn jelzett, hogy túl sokat volt a napon 2-3 napig lesz ott a rossz hangulat és ugyanúgy eljárkált a simem és semmi baja sem lett. Sőt, a szomjúságát is lehúztam direkt 0-ra, de attól sem halt meg.

Olvastam is valahol, hogy sims 3ban nem hal meg a simed, amikor a napon hagyod.

Valaki hasonló tapasztalat? Mi történhetett vele?

2016. máj. 15. 02:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!