Tudnátok valami olyan játékot ajánlani, ami nem pont lövöldözős? (részletek lentebb)
hááát olyat amiben nem nagyon kell harcolni nem tudok de azért less utánuk hátha felkeltik az érdeklődésedet:
Mass Effect 1-2-3
scifi, külső nézetes, lövöldözős de nagyon jó a sztori!!!
A tetteidnek következményei vannak ezek általában csak a következő részben fognak nagyobb szerepet kapni mivel a mentésedet átlehet "ültetni" a következő részekbe így a tetteid alapján folytatódik a sztori, érdemes egymás után kitolni őket mert én pl sok mindent elfelejtettem hogy mit csináltam és furcsa volt látni hogy mi miért történt :D a történet fantasztikus, a karakteredet valamennyire testre lehet szabni (arcot pl teljesen), vannak csapattársaid, skillek stb stb sorolhatnám de inkább vesd bele magad mert megéri :) akció van benne bőven de ugye lehet nehézségi fokozatot állítani, legkönnyebben biztos tényleg könnyű, mivel én nem vagyok a könnyű dolgok híve, általában közepes vagy nehéz fokozaton tolok mindent. a 3. részben asszem direkt van olyan opció is hogy kevesebb harc, több párbeszéd. de van olyan is hogy több harc, kevesebb párbeszéd :D meg a kettő között.
Skyrim
ez már másabb :) ez inkább a középkorhoz hasonlít de leginkább a gyűrűk urához lehet hasonlítani. vannak orkok, elfek, emberek, vámpírok, vérfarkasok, istenek, sárkányok (ők vannak a központi szerepben no meg te) stb stb, kardozós, nyilazós, varázsolós belső nézetes játék, van külső nézet is de az nem lett valami jó. na ebben ha a nehézségi szintet leveszed a legkisebbre akkor tényleg nagggggyon könnyű dolgod lesz! tehát nem kell sokat bíbelődni a harccal bár szerintem azon is van a hangsúly, remek game ez is, a története is nagyon jó. lopakodhatsz, lophatsz, gyilkolhatsz, nagyon nagy szabadságot ad, sokkal nagyobbat mint a Mass Effect bár szerintem nem ér összehasonlítani a 2 játékot :)
Dragon Age 1-2-3
Én csak az 1-2-vel játszottam, az első része sokkal jobb volt! ez már külső nézetes de ugyan úgy fantasy mint a Skyrim de ebben szerintem több csodás lény van (entek, azok a nagy élő mozgó fák meg tudja a fene még mik :D), a játékstílus merőben eltér a Mass Effecttől és a Skyrimtól is. Nagyon elmagyarázni nemtudom nézz róla videót :) A Mass Effecthez nagyon hasonlít mivel mindekttőt a BioWare csinálta de azért nagyon más a 2 játék. A történet szintén jó :)
esetleg ami még tetszhet:
Firewatch
ebben abszolúte nincs harc viszont érdekes a sztori!!!
belső nézetes játék, a többit megtudod ha kipróbálod ;)
mindegyik játékhoz elengedhetetlen az angol tudás ugyanis sztori orientált játékokról van szó, a történet a lényeg..
DE(!) nem kell aggódnod, a Mass Effectekhez van magyarítás, A Skyrimhoz is, és a Dragon Agehez is. A Firewatch még nagyon új játék ezért nincs magyarítás de ha van valamennyi angol tudásod megfogod érteni a párbeszédeket, történéseket :)
Próbálj meg itt keresni: [link]
Nekem az Atlantis Quest nagyon bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!