Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért fagy le a gta v?

McAdam1022 kérdése:

Miért fagy le a gta v?

Figyelt kérdés
Ps3 slim, pontos típust nem tudok mondani. Használt. A lényeg, hogy a gta v, nem patent helyeken, hanem random helyeken, random időközönként fagy le. Hang megy, csak a kép fagy le. Nem tudok rendhagyóan kilépni, csak ha lekapcsolom. Egyszer már csinálta crysis 3 alatt is. Utánanéztem, megpróbáltam néhány módszert többek között a rebuild data-t és a fan módot... Semmi. Game data és frissítés ujratelepitve, semmi. Le, nem akarom gyalulni, mert akiért előttem volt, hagyott rajt sok játékot. De ha itt megerősítést kapok, akkor az is szóba jöhet.

2016. máj. 13. 20:03
 1/1 A kérdező kommentje:
Köszi "mindenkinek" a választ, azért leírnám mi segített: restore ps3 system. Ha vkinek hasonló baja van, ez a megoldás.
2016. máj. 18. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!