Miért fagy le folyton a Battlefield 3?
Figyelt kérdés
Minden más játék jól fut (gta v, crysis 3, fallout 4), de a battlefield 3 10-30 perc akadásmentes játék után úgy befagy, hogy a gépet újra kell indítani. Beakad a hang, a kép, még a num lock-ok se lehet kikapcsolni, úgy befagy. Néztem fórumokat meg videókat, de egyik megoldás se működött. Mit lehet tenni? Most volt újratelepítve a gép és a battlefield 3 is (kb. 2 hónapja).2016. máj. 13. 14:06
1/8 anonim válasza:
op rendszer? amúgy a totális befagyásnál általában a processzor melegszik túl vagy le van terhelve.
Jó lenne tudni milyen a gépházad, milyen hűtő van a procin, illetve a hőmérsékletét se lenne rossz mérni.
2/8 A kérdező kommentje:
a proci max hőfoka 100% terhelésen 60 fok, köszönhetően a közel 30 centis hűtőtoronynak. A videókártya hűtését beállítottam, így az se megy 70 fok fölé. Főleg, hogy erősebb játékok alatt se fagy be. Azért a crysis 3 durvább terhelést ad neki, és azt viszi. Másnak is van ilyen baja, most nyomtam a játékra egy javítást, majd kiderül mi lesz, eddig azóta nem fagyott le. Gondolom az EA elcseszett valamit.
2016. máj. 13. 14:30
3/8 A kérdező kommentje:
Gépházat meg nem mondok, mert valamilyen kolink, a típusát nem tudom.
2016. máj. 13. 14:34
4/8 A kérdező kommentje:
Természetesen ugyan úgy kifagyott.
2016. máj. 13. 17:51
5/8 A kérdező kommentje:
Driver a legfrissebb, levettem a grafikát minimumra, ugyan úgy fut mint fullon (60 fps), de kifagyott fél óra játéktól.
2016. máj. 13. 17:55
6/8 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem még leírni, hogy a singleplayer az teljesen tökéletes, egyszer se akad meg, nem fagy ki, a multiplayer-nél jönnek csak elő.
2016. máj. 13. 18:49
7/8 A kérdező kommentje:
Megoldódott. A realtek audio driver volt a baj. Letöröltem, most már jó.
2016. máj. 14. 10:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!