Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igaz az hogy a DC Universe...

Igaz az hogy a DC Universe Online-ban meg áll az élet 30. szint után?

Figyelt kérdés

Egy youtub-os videó szerint 30 a maximum szint amit el lehet érni, utána már csak a harci státuszt lehet növelni.

Ha ez igaz akkor mi értelme egy netes játéknak??

Sok ellenség volt benne akik érőssebek voltak mint az én LVL 30 karakterem.

Most nem azért vagy amazért, de még a WOW-ban is lehetőség van fejlődni ott a leg újabb javítás már lehetővé teszi a LVL 100 szint elérését.

2016. máj. 12. 14:45
 1/5 anonim ***** válasza:

[link]

a maximum szint 30-as utána van a CR szintezés. Ez kb ugyan olyan, mint a WoW-ban, ott se mehetsz 100as szinten gyenge cuccokkal a legjobb instákba. Ez az úgynevezett end-game, vagyis a szintezés után ezzel lehet fenntartani az érdeklődést, a játékos számot.

Jelen esetben a CR növelésével nyílnak meg új insták, jobb tárgyak amiket felvehetsz stb.

2016. máj. 12. 15:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem kössz a választ.
2016. máj. 12. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:

WoW kicsit másképp működik mint gondolod, vagy ahogy lejött a kérdésedből, hogyan gondolod. Ott kiegészítők vannak, amiknek endgame tartalma X évig tart, azt a 5-10 szintet pár nap alatt kipörgeted, aztán csak az endgame marad míg nem jön a következő kiegészítő(jó van szintfüggetlen tartalom is, meg rohadt sok karakter slotod is van).

A kiegészítőknek a tartalma nem rögtön elérhető, patchek formájában szépen adagolják őket. A hozzáadott tartlom egy része egyre nehezebb, így folyton van kihívás az átlag játékosnak. A WoW egyik problémája, hogy az utolsó patch és az új kiegészítő között túl sok idő telik el.

2016. máj. 12. 15:54
 4/5 A kérdező kommentje:

Ezt is értem.

Sajnos én makacs F2P játékos vagyok az ilyen játékoknál SWTOR, DCUO, WOW.

Útobival még nem játszottam mert ott rögtön regisztrálásnál ki van írva hogy free until LVL20-ig.

De itt legalább értelemsebben meg van oldva :)

A bajom az hogy nagyon tetszik a DCUO de sajnos ott 30-as szint után már görcsölnöm kell hogy el érjek egy adot CR szintet a hoz hogy olyan cuccokat kapjak a karakterhez amikkel tudom folytatni a fejlődést 30-on túl-ra.

Legalább is az eddigi infók alapján én ezt következtetem le, remélem jól értetem.

2016. máj. 13. 15:40
 5/5 anonim válasza:
Nem kell görcsölnöd rajta. Én is elértem az lvl 30-at pár hete, aztán pont bekerültem utána egy league-be. Aztán onDuty-n bellül csinálgattam a dolgokat. Egyik nem ment, találkoztam 1 sráccal aki felvilágosított. És nem nehéz fejlődni utána. Próbáj bekerülni 1 league-be és csináljátok közösen a raid-eket. Ott jó cuccok esnek, és kapsz sok Mark of Victory-t amiből tudsz venni legendary gear-eket. Pl tegnapig nem tudtam, hogy rengeteget számít az ember gearje. 42-esről fél óra alatt már CR45 voltam! :)
2016. júl. 6. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!