Mi a jó a Farming Simulatorban (és klónjaiban)?
Azt értem, ha valaki pl. vadászrepülő vagy rali szimulátort játszik, mert az életben csak keveseknek adatik meg, hogy azt kipróbálhassák. De mi az érdekes abban, hogy traktorral viszed valahova a trágyát?
Nem provokatív kérdés, csak kíváncsi vagyok. :) Ha meggyőző érveket kapok, talán én is kipróbálom.
lehet valakit érdekel a földművelés. Elég érdekes dolog az is, már nem kimegy a paraszt a földre kapával van, hanem kismillió traktor, szántó és vető eszközök a traktorhoz méretezetten, arató gépek stb.
Én világ életemben nem foglalkoztam földműveléssel de gépészeti szemmel érdekesnek találom a megoldásokat, illeszkedéseket, mi hogy miért merre mennyi stb.
A másik - kikapcsolja az embert (legalább is ismerősöket). Ez olyan, mint az Euro truck simulator 2, ott is naphosszat egy kamiont vezetsz, mi benne az érdekes? Nekem van 60-70 órám ETS-ben, mert pl nincs kedvem nagyon koncentrálni egy játéknál (fps, rts, rpg stb, ott mind figyelni kell környezetre, beszédre, hangokra stb), akkor ez kikapcsol. Elmegy vele az idő, mégis jól érzem magam vele.
Nagy valószínűséggel az FM-nél is ez van. Szépen elmegy vele az idő, van benne némi kihívás, de mégis élvezetes, nem kell agyon stresszelned magad stb.
Mi a jó a Fifában? Hisz ott is mindenki ki tud menni és focizni. Ez is ugyanilyen dolog. Van akit ez köt le, van akit az.
Alapból a legtöbb játékos a mezőgazdaságban dolgozik, mint traktoros. Emiatt kirpóbálják, hogy milyen egy John Deeret vezetni például, mert nincs rá lehetősége (itthon az MTZ az elterjedt).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!