Roadkill kérdése:
Yandere Simulatorban Yandere Chan miként, vagy hogyan kínoz hogy annyira kikészíti az áldozatot?
Figyelt kérdés
Mit csinál vele?miként?egyáltalán a való életben is megtörténhet?Előre is köszönöm:D még mielőtt valaki engem nézne gyilkosnak,vagy elmebetegnek az nyugodjon le,mert nem akarok senkit bántani:D na sziasztok2016. márc. 26. 12:32
1/2 anonim válasza:
Szerintem nem véletlenül nem mutatják :D
Nem hiszem hogy az lehetséges,hogy 3-4 napig kínoznak és teljesen zombi leszel,de ki tudja :D
2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a választ:D ezen én is gondolkoztam:D és rájöttem hogy,jó hogy nem mutatják:D de milyen kínzást vetthet be?na mindegy:D azért köszi tényleg:D Na szia:D
2016. ápr. 7. 21:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!