Syndicate vagy Black Flag? (Assassin's Creed)
Hát AC-t szeretnél vagy egy kalózos játékot? A BlackFlag a legnagyobb sikerű AC de nem azért szeretik mert az AC sorozat része, hanem mert egy nagyon jó kalózos játék.(Több ismerősöm szereti a Black Flaget de a többi AC szóba se jöhet)
A syndicate pedig úgymond "hozza a kötelezőt" amilyennek szerintem a unity-nek kellett volna lennie.
De szerintem nézz meg 1-2 videót is és hagyadkozz leginkább a személyes véleményedre! ;)
Black Flag-gel magam játszottam (úgy-ahogy ki is "toltam"), a Syndicate-tel csak osztálytársnál játszottam kicsit. A Black Flag jobban tetszett. Nyitottabb, történeten kívül is bármit csinálhatsz. (Az AC III-mal ellentétben...) Lehet, hogy csak azért tetszik jobban, mert a téma jobban megfogott, vagy mert a Syndicate-tel keveset játszottam, nem tudom, de a IV egyértelműen jobban tetszett.
A Syndicate-nek egyetlen pozitívuma, hogy újabb.
A III-ban is bőven lehetett mit csinálni a főküldetéseken kívül, én volt hogy 3 napig hozzá se nyúltam a főszálhoz.
Játszottál korábbi AC epizódokat? Mert ha igen, akkor a Black Flag eléggé önismétlő lesz. Minden amit a III-ban kidolgoztak, azt összegyúrták a Black Flagre, kinyújtották mint egy rétestésztát és más körítést adtak neki. A sztori bugyuta, a küldetések rémunalmasak, viszont szórakoztató kalózkodni, meg szép nagy a világ - csak kár hogy egy idő után semmi újdonságot nem fog mutatni. Ha szereted a kalózokat, jobban mint a Syndicate világát, akkor Black Flag.
Egyébként a Syndicate midnen szempontból kiforrottabb és változatosabb. A Black Flag inkább egy spinoff.
Szerintem Black Flag, nekem fav maradt eddig.
Nagyon jól eltalálták szinekben, hangulatban, szerintem jobban mint a Syndicatet, de ez saját vélemény.
De töltsd le mind kettőt :P
Üdv, :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!