Ajánlanátok nekem PC játékokat?
Dell Windows 7 64 bit Home Premium, kb. 50 GB-s szabad tárhellyel rendelkező gépem van, i5, 1.60 Ghz (de asszm 2.-ig tud gyorsulni)
Szerettem régen a Cabalt meg az Angels Onlinet. Az Age of Wullinnal se lett volna bajom, ha tudom irányítani a karaktert. Életem nagy kedvence a Sims (1-2-3)
Kipróbálnám a Zanzarah nevű játékot, de a Win7-es gépem nem engedi lejátszani (jobb klikk, tulajdonságok, stb. XP módban sem) ezt az XP-s játékot. A Metin nem tetszett, valahogy olyan nagyon hosszúra nyúlt, vagy hogy mondjam, a lényeg, hogy nem jött be. Szeretem a karaktert fejleszteni, egyedivé tenni.
És nagyon szerettem a Thrilliont, amikor még volt, de az nem telepítős, teljesen online :D
(Cabalban íjász,
Angelsben gyógyító papnő (priest) voltam- ezzel játszottam a legtovább, illetve a Sims már óvodás korom óta megy :D )
Lehet harcosabb és nyugisabb is, most valamilyen fantasy-re vágynék, de akármie szetekbe jut, azt szívesen fogadom :)
(A POLLEN nem tetszett)
18/L
Köszönöm, hogy valaki ismételten előre vitte a kérdés megválaszolását. -.-
Én már elmondtam a véleményem, sajnálom, ha ez bárkiből is - teljesen ismeretlen ember lévén - ellenszenvet vált ki, az ilyeneket csak sajnálni tudom. Feltehetőleg nem azért kérek pc játék ajánlásokat, mert hú, nézzétek, gamer lány, de menő. Ha ilyen feltűnési viszketegségem lenne, akkor ezt a facebook oldalamon tettem volna, nem itt, random, név nélküli emberekkel. Szánalmas, ha valakinek ilyen egyáltalán eszébe jut.
A kort már elmondtam, hogy miért lehet fontos kiírni, és hozzá szokták írni a nemet is. Önmagában L/F-et, vagy szimplán valamilyen számot ritkán szoktak írni a kérdések végére. Engem sosem zavart, ha valaki odaírta. Ha nem odaillőnek éreztem, akkor se - a kérdés megválaszolását hátráltatva - kezdtem el vitalavinát indítani a dolgon, figyelmen kívül hagytam.
Biztos sok lány van, aki szereti a mindenféle zombivadász meg egyéb játékot, de azért nem a többség, jelenleg, és ebben biztos vagyok. Te te vagy (ez mindenki másra is vonatkozik), én én vagyok, ki így lát dolgokat jónak, ki meg úgy, és szerintem mindenki tegye fel a kérdéseit úgy, ahogy akarja.
Amúgy meg tök jó, hogy 8 hozzászólásból csak 4 szól a kérdésem megválaszolásáról ... Elképesztő, hogy az emberek mennyire szeretnek mindenbe belekötni és mennyi idejük van minderre.
Én a kérdezővel értek egyet, nem értem, mi a f**znak kell belekötni minden ilyesmibe. Sztem jó, ha valaki kiírja, mert tényleg irányadó lehet. Akinek meg nem tetszik, az ignorálja, vagy ne válaszoljon, bár a kötöszködők is úgy láttam, hogy vitatkozni mindenen tudnak, de ajánlani valamit már nem.
A Black Desert nem tudom, megjelent-e már, de jókat hallottam róla. A Legend of Kyrandia kicsit angels onlineos, a Dragon Age tipikus fantasy
Kérdező, ha már ígérted, hogy rájuk nézel, írj már egy üzit, ha valamelyiket kipróbáltad, hogy neked hogy tetszett!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!