Megéri megvenni a diablo 3-at?
Figyelt kérdés
Ez előtt még nem játszottam diablo-val és nem tudom hogy mire számítsak. Megéri kiadni érte azt pár ezer forintot?
És még annyi, hogy azt csak úgy lenne élvezet játszani ha valamielyik barátommal játszanám, vagy lehet egyedül is élvezni?
2016. máj. 2. 22:36
11/13 anonim válasza:
Amm ha veszel diablot 3, akkor kieget is vegyél, vagy legalább legyen pénzed rá.
12/13 anonim válasza:
De ha nem tudod hogy be-e jön miért nem próbálsz ki egy ingyenes hasonló játékot. Nem véltelenül tartják a Path of Exile-t a legjobb arpgnek. Azzal sem voltam nagyon el, de messze több van benne mint a Diabloban.
13/13 A kérdező kommentje:
Most leszedtem a Path of Exile-et és egész jó. Szerintem el leszek vele amíg kijön az Overwatch
2016. máj. 3. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!