Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Megéri megvenni a Pay day 2...

Megéri megvenni a Pay day 2 játékot xbox one ra?

Figyelt kérdés
Mivel a pc -m nem elég ers a játékokhoz igy a játékokat xbox on játszom viszont azt vettem észre hogy xbox -on az emberekaz ijen játékokban nem tul segitökészek(pl.:gta v online hiest) arra lennék kiváncsi nektek mi a véleményetek/tapasztalototok az emberek kapcsán (mivel nincs ojan barátom akinek lenne xbox one ja) van e eséjj hogy multiba vigyük a hiest okat ugy hogy a playerek ne trolkodják porba az egész küldit ?

2016. márc. 9. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Ha nincsenek barátaid, legalább xboxon belül, akkor felejtős. Random emberek többsége seggf*j, már bocs, a botok meg használhatatlanok ha single-ben játszanál.
2016. márc. 10. 09:55
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a helyesírásod miatt nem segítenek :D xD bocsi.

Ez hülyeség amit az első állít, legalábbis én nem így tapasztaltam. Jó persze, vannak akik szemetek de a többséggel lehet játszani. Én sokszor találkoztan rendes emberkékkel, egész jó pénzeket szakítottunk :D Ha gépen tolnád akkor játszanék veled, ezt azt tudnék mutatni :) add el az xboxot és vegyél jobb gépet :P am steamen van ingyenes demója, próbáld ki a gépen, hátha megy! én is rátudtam bírni a gépem 1-2 olyan játék futtatására amit am megsem kellett volna mozgatnia :)

2016. márc. 10. 17:14
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen ebben már én is reménykedtem benne hogy megy de a demót már régebben kipróbálás de sajna nem vagyis de de úgy fut akarom mondani sétál a gépemen a játék kB 5 fps
2016. márc. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!