Minecraftban nem spawnolnak a mobok. Miért?
Figyelt kérdés
egy skyblock szerveren építettem egy mobspawnert 160 block magasa, de nem spawnolnak mobok egyáltalán. Se a spawnerba és máshova a szigetre. Mi a hiba? 18x18 as maga a spawner és teljesen sötét. A játékban elvileg kell hogy legyenek szörnyek, mert úgy van beállítva. Valaki tudja hogy mi a hiba? Nagyon köszönöm a segítséget.2016. ápr. 26. 16:45
11/12 anonim válasza:
*Akkor csak írj rám és azonnal megpróbálok rádírni!
12/12 A kérdező kommentje:
utolsó, értem amit mondasz, de én ilyeneket nem tudok csinálni, mert nem single player-ben játszok saját világban, hanem egy szerveren. Írtam nekik és mondták hogy többen is jelezték, nemsoká kijavítják, de már annyira nem aktuális, de azért megy a zöld kéz, és köszi! :)
2016. máj. 30. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!