Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraftban nem spawnolnak a...

Minecraftban nem spawnolnak a mobok. Miért?

Figyelt kérdés
egy skyblock szerveren építettem egy mobspawnert 160 block magasa, de nem spawnolnak mobok egyáltalán. Se a spawnerba és máshova a szigetre. Mi a hiba? 18x18 as maga a spawner és teljesen sötét. A játékban elvileg kell hogy legyenek szörnyek, mert úgy van beállítva. Valaki tudja hogy mi a hiba? Nagyon köszönöm a segítséget.

2016. ápr. 26. 16:45
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

amúgy itt van:

[link]

2016. ápr. 26. 18:32
 2/12 anonim ***** válasza:
A spawntól minimum 25 blokk távolságra van? Ha nem akkor az a baj
2016. ápr. 27. 18:16
 3/12 anonim ***** válasza:
meg le kell zárni
2016. ápr. 27. 18:17
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Szerintem elég messze van. Mindjárt lefedem és kipróbálom.
2016. ápr. 27. 20:03
 5/12 A kérdező kommentje:

Na most lefedtem.

Eltelt 2 éjszaka, de még mindig semmi... pedig elég messze van...

a spawntól 25 blokk magasan és 15 blokk távol.

Így jó?

2016. ápr. 27. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha sehol máshol sem spawnolnak akkor valami más a hiba.
2016. ápr. 28. 18:47
 7/12 A kérdező kommentje:

most megkérdeztem egy másik játékost, ő azt mondta hogy nála se spawnolnak, de elméletileg a szerveren vannak...

Na mindegy, nagyon köszönöm a segítségeteket! :)

2016. ápr. 28. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:

peacefull?

A játékmód békés?

2016. máj. 8. 16:58
 9/12 A kérdező kommentje:

elvileg nem, de mivel szerver én ezt nem tudom átállítani. De a szerverrel van a gond, mert másoknál sem működik. Többen írtak nekik ezügyben és azt mondták hogy utánanéznek és ki fogják javítani.

Amúgy azért köszönöm a válaszokat! :D

2016. máj. 9. 22:25
 10/12 anonim válasza:
54%
Azért nem spawnolnak a mobok, mert lehet, hogy PEACEFUL-on van a játékmód vagy ezt írd be: /gamerule doMobSpawning true Ezt azt jelenti, hogy a mobok tudnak spawnolni a szigeten. Mindegy mennyire van a block úgy is spawnolnak! Vagy ha ez nem jó akkor /difficulty NORMAL, PEACEFUL, EASY stb.: Ha ez sem jó akkor van 2 plugin amelyik meg tudja ezt csinálni! Ez a Multiverse-core és a Multiworld Ha ezek meg vannak akkor be tudod állítani a config.yml fájlban! Majd ha kéred, hogy leírjam neked, hogy hogyan kell megcsinálni, hogy spawnoljanak a mobok (szörnyek)!
2016. máj. 30. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!