Melyik játék lehet ez?
Figyelt kérdés
Régebben játszottam egy játékkal amiben egy kommandóssal vagyok és rögtön az első pálya felénél felrobban mellette egy gránát és megsérül és elájul. Amikor magához tér akkor már át van műtve félig ember félig robottá és így erősebb stb. Sehol nem találom ezt a játékot ebben kérném segítségeteket. Előre is köszönöm.2016. ápr. 22. 18:23
1/4 anonim válasza:
Első nézetre talán a Crysis első része, esetleg a második kezdete, de ott a már meglévő szuper katona adja rád a ruhát az elején.
2/4 anonim válasza:
Hát, ez a Quake 4 története, de abban nagyon nem az első pálya felénél történt a fenti esemény.
3/4 anonim válasza:
A Project Snowblind-ot jutatta eszembe, ott nagyjából ez történik.
4/4 A kérdező kommentje:
A project snowblind az amit kerestem. Köszönöm a válaszokat.
2016. ápr. 23. 07:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!