Szerintetek melyik a jobb játék? Killing floor vagy left 4 dead 2?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 22. 14:34
1/2 anonim válasza:
Mindkettő megvan, sokat játszottam velük, l4d2-vel jóval többet.
A kettő közül én biztosan a l4d2-t választanám. Többen játszanak vele, mint KF-al. Csak annyi a bökkenő, hogy a kezdőket eléggé sokan utálják, szóval amíg valamilyen szinten meg nem tanulod a játékot, addig midnenhonnan kidobnak (sok esetben). Rengeteg embert látok ez miatt panaszkodni, de ha haverokkal jártszol, akkor semmi probléma. KF szerintem hamarabb lesz unalmas, mert mindig ugyanott vagy és csak nyírod ki a zedeket, szinteket nehéz szerezni, mert pl. 1000 stalkert kell megolni a perk fegyverrel, vagy több ezer pont ajtó hegesztés...Killing Floor 2 ebből a szempontból jobb.
2/2 A kérdező kommentje:
a tanácsodra a left 4 dead 2-t vettem meg
nem bántam meg, köszi :)
2016. ápr. 23. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!