Mi a véleményetek a dayz játékról?
Figyelt kérdés
ki szeretném próbálni megfogott a játék azt szeretném tudni mit kell tennem hogy játszak mert láttam van a régi arma2 meg az arma3 na én az újabbal szeretnék játszani mit kell megvennem hozzá és azt szeretném kérdezni magyarok játszanak e a játékon hányan vannak egy szerveren mennyire érdemes bele fektetni a játékba?2016. ápr. 19. 22:17
1/9 anonim válasza:
Egy év tesztelés után azt mondtam a haveroknak: "bocs, srácok, de ez a játék sosem lesz kész, a hibákat nem javítják ki, csak stagnál az egész, nekem ebből elég volt". Azóta eltelt még két év, és csak rosszabb lett a helyzet: kivették a zombikat, több bug van, mint valaha, a netkód romokban, új tartalom már egy éve nem került bele. Szerintem költsd olyan játékra a pénzed, ami meg is érdemli.
2/9 anonim válasza:
Borzalmas. 2 éve vettem meg, egy hulladék az egész. Bugghalmaz, mára játszhatatlan, és állítom hogy sosem fog megjelenni.
3/9 anonim válasza:
Már az 1. hónapban látni lehetett, hogy az a cél, hogy megszedik magukat az eladásból egy félkész játékkal és sosem fejezik azt be.
4/9 anonim válasza:
Aki itt szidta a DayZ-t ha ennyire szar, nyugodtan adjátok nekem, elfogadnám
5/9 anonim válasza:
#4: És megmondanád, hogyan adjunk neked egy Steamen megvásárolt, aktivált, accounthoz kötött játékot?
7/9 anonim válasza:
#6: Remek ötlet, úgysem tudok mit kezdeni a 320 db Steam játékommal, egy füst alatt a DayZ-től is megszabadulnék...
8/9 anonim válasza:
Na pont jó :"D de a #kappát lehagytad
9/9 anonim válasza:
Az új frissítéssel elég sokat javult a játék! Több az fps városban is és nincs annyi idegesítő bug! Megmondom őszintén szerintem megéri megvenni mert hibák ide vagy oda hihetetlenül jó játék! Hatalmas terület, rengeteg minden van benne és nagyon jó hangulata van. Én imádok vele játszani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!