Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki írna nekem egy kis...

Valaki írna nekem egy kis ismertetőt a DayZ nevű játékról?

Figyelt kérdés
Tehát, The Last of Us és a Revoltuion nevű sorozat után nagyon megtetszett ez a gyűjtögetős, zombis, banditás műfaj.. valaki tudna nekem egy kis ismertetőt adni belőle? Illetve steamról megakartam venni, de azt írja, hogy ez csak valami Alpha teszt és hogy utána újra megkell vennem.. és magyarokkal is lehet játszani? Mert az úgy jó, persze nem az ilyen 7-12 évesek... de mindegy :) a rendes válaszokat előre is köszönöm :)
2013. dec. 26. 14:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan szedted, hogy megvétel után újra meg kell venned? :Dd ez vicces volt. Igen, most alfa állapotban van, ha megveszed akkor a bétával és a teljessel is játszhatsz természetesen, csak így előbb jutsz hozzá, nade hogy kétszer kelljen érte fizetni azt nem tudom hogyan szűrted le:). És millió+1 'ismertető' van a játékról-> google, youtube.
2013. dec. 26. 15:37
 2/6 A kérdező kommentje:
de csak a dayz-t kell megvennem? vagy azt az armát is?
2013. dec. 26. 18:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha az arma 2 + combined operationst veszed meg akkor a moddal játszhatsz, ha a rendes DayZ-t ami most került fel steamre (24 eur) akkor pedig az újjal ami grafikailag jobb, viszont mint te is írtad alfa állapotban van tehát vannak benne bugok, még relatív sok.
2013. dec. 26. 19:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :) úgy néz ki, hogy ma megveszem :) viszont még annyi, hogy véletlenül nem tudod, hogy mennyi magyar játékos van?
2013. dec. 27. 09:18
 5/6 anonim válasza:
Szerintem tanuld az angolt. :D
2014. jan. 22. 16:32
 6/6 A kérdező kommentje:
Minek? Megvettem ezt a szart és kemény 1 óráig sétáltam fel-alá
2014. jan. 22. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!