A Mass Effect 2 vagy 3-at lehet telepíteni 4gb-os Xbox 360-ra?
Figyelt kérdés
Mert nekem a NFS Rivals-t és a BF Hardline-t se engedte telpíteni csak min. 250gb-os merevlemezre engedi, és meg akartam venni a Mass Effect 2 és a 3-at de mivel azt is az EA csinálta attól félek hogy azt sem engedi telepíteni.Előre is kösz2016. ápr. 18. 20:28
1/3 anonim válasza:
Ugyan mire telepítenéd? Arra a 4GB flash tárolóra? Tök mindegy, hogy az EA csinálja-e vagy bárki más, 4GB-ra szinte semmi sem fér rá. Talán néhány apró XBLA cím.
2/3 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy pendrivera lehet?
2016. ápr. 19. 06:13
3/3 anonim válasza:
Elvileg bármiylen USBs eszközre telepíthetsz bármit ha ráfér. Nekem GTAV van pl USBre telepítve ami azért elég nagy. Azt hiszem a ME2-3 több lemezes és vagy 6-6GB egy lemez szóval jó nagy pendrive kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!