Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Cod 2-hez vannak konzol...

Cod 2-hez vannak konzol kodok. Milyenek vannak, és mit jelentenek? Lent

Figyelt kérdés

Van olyan hogy /com_maxfps 125 (és akkor annyi lesz az fps em), de elötte be kell irni hogy /cg_drawfps (és nem tudom utána hogyan van) 125 ,85, vagy 333? nem tudom.

És ezen kivül mik vannak még?

Köszönöm előre is a segitséget!

2010. ápr. 6. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Call of Duty 2 Cheat Kódok (Pc)

Bookmark and Share

A konzolt elő tudod hozni a ~ jellel ALT GR+1 tudod előhozni. Írd be seta thereisacow "1337" majd ENTER, majd spdevmap eldaba és ENTER. Ekkor elindul a demóban már használhatóak lesznek a cheatek, amelyeket szintén a konzolba kell beírni.

give all - Két random fegyver.

give ammo - Lőszer

god - Sérthetetlenség

noclip - Szellem mód

notarget - Ellenfél AI kapcsoló

jump_height <039> - Gravitáció beállítása. Alapérték: 039

timescale <1.00> - Sebesség beállítása. Alapérték: 1.00

Ilyenekre gondolsz, ha nem akkor pontosítsd a kérdést. Köszi.

2010. ápr. 6. 20:03
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen hülye vagyok! Rosszul tettem fel a kérdét. Szóval: Pc-ről van szó, és multiplayerről, tehát neten játszok és ahhoz vannak ilyen kódok, és a nullával hozom elő a konzolt.

Így legyen értelmezve a kérdésem.

Köszönöm.

2010. ápr. 6. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:

szóval.

először: /cg drawfps 1 ->látni fogod az FPS-ed

utána: /com_maxfps 125 (250, 333 az a legtöbb szewrón tiltott)

és jó esetben 125-lesz az előző szám helyén, ha nem akkor nem elég erős a géped, az FPS-t a grafika csökkentésével tudod növelni, de akkor a játékélmáény nem oylan jó.

az összes konzol parancshoz írd be ezt a google-ba: console codes for call of duty 2 (van avgy 1 tonna iylen sz@r kód de csak 3-4 hasznos)

2010. ápr. 6. 21:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Aha, ezt akartam! Köszi szépen a választ!
2010. ápr. 6. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!