Miért készítenek manapság ilyen silány videójátékokat?
Pocsék játékok mindig is voltak és mindig is lesznek. Az is totál hülyeség, amit felhoztok, miszerint csak mostanában van ez, hogy a játékmenet nem változik semmit. A régi játékoknál is ugyanez volt, hogy nem nagyon változott. Sőt, akkoriban tényleg az volt, hogy megjelent egy sikeres játék és egy az egyben lemásolták más néven. Szóval ott még kisebb volt a különbség. Itt meg nem arról beszélek, hogy esetleg új technológiát vittek volna bele, hanem szószerint lemásolták az egészet.
Ráadásul akkor is legtöbb játék a grafikával próbálta meghódítani a játékosokat, szóval ez se lehet mondani, hogy csak a mai játékokra jellemző ez a grafika a minden felfogás. Ugyanúgy ahogy a történetek ott is silányak voltak, szóval ez se mondható, hogy csak a mai játékora jellemző és ott is kb. mindnek ugyanaz volt a története.
Szóval ez a siránkozás a tipikus példája a ,,régen minden jobb volt" dolognak, ahol semmivel se volt jobb, csak az emlékek megszépítik a dolgokat.
Nem tudom. Régen is voltak ratyi játékok. Pl. nekem a kedvenc játékom a GTA 3, de a Mafia 2 sztorija sokkal jobb annál (az is jó játék :D). Kinek mi tetszik, döntse el maga. A GTA 5 szerintem rövid volt, a küldetések marha egyszerűek... (voltak nehezek, de nem az igazi) Kivittem 3-4 hét alatt. XD A grafikája nagyon jó, a szereplők karaktere is el van találva, de a legjobb Lamar és Michael.
"Miért készítenek manapság ilyen silány videójátékokat?"
Sajnos szarból mindig több van. Pl. nézz rá a sok Super Mario copyra, a legtöbbjük nem idősebb 5-10 évesnél... Vagy a netes játékok nagy része. Ha ezeket beszámolod, akkor szar játék igenis több van, mint jó. De alapjábavéve ezzel sincs semmi baj, lehet valakinek az általam gagyinak titulált netes játékok tetszenek.
Pl. én a GTA4-ben nem nagyon látom, hogy miért jó játék, állandóan lefagy, crashel, laggol, pedig a gépem bőven megvan hozzá (GTA5-öt is jól viszi), szószerint NINCS ELKÉSZÍTVE, ugyanolyan ez a GTA4, mint a 4-es metró volt 2 éve, lám még mindig nincs kész. (egyszerűen látni lehet sok helyen, hogy burkolatok hiányoznak). Sokan meg épp azt eszik a 4-en, hogy jaj de reális a kocsik fizikája (WTF?), jó a sztori (az valóban nem rossz), a DLC-k szuperek, és a verekedés is valóságosabb (wut?) Sok ember meg a San Andreast szereti, én nekem nem a kedvencem. (inkább gta 3 + vice city 3:) ) Ezt csak azért írom, hogy lásd, mindenki különbözik. Lehet, h valaki épp a te kedvenc játékodról gondolja, h egy nagy rakás .... Ennyi.
@legendarymaster
Mondjuk a hosszúság érdekes kérdés. Én a GTA III-at 22-24 óra alatt 100%-ra kijátszom, a GTA V-vel meg 56 játékóra után volt egy 92%-os végigjátszásom, szóval rövidnek azért nem nevezném.
Megjegyzem, nekem a GTA IV sem crashelt. Mondjuk PC-n is a konzolos 30fps-sel ment (mindkettőn kijátszottam), de ment.
Érdekes, tegnap podkeddben pontt eről volt szó.
57:50 nél kezdenek erről beszélni.
Kb 30 percig dumáltak erről.
Egy véleményen vagyok velük naggyából.
Miért kell leszavazni valakit ha más a véleménye? Mivel jobb ez nektek?
Egyébként az igaz hogy a régi játékok is rendszeresen koppintották egymást (pl. a sidescroller akciójátékok noha változtak is, nem többet mint manapság), azért XY év elteltével megújultak, jobbak lettek. Ma meg eljutottunk oda, hogy a Gears of War óta minden TPS majdnem teljesen ugyanaz, csak a körítés más. Ez már egy 10 éves rendszer, és mocskosul unalmas. Az FPS a COD 2 óta ugyanolyan, 12 éve. Vannak kivételek, újítgatások, de a rendszer magja, a mechanika mozgatórugója évek óta változatlanok. Vegyük pl. a Ubisoftos TPS-eket. Kidolgozták 2010-ben a Splinterf*s Conviction nevű gyalázatos m**csadékot (az előtte lévő 4 epizód zseniális, de ez a sima shooter elmehet a fa***omba.), és immáron 6. éve húz rá ugyanerre a rendszerre új bőrt. Unalmas, monoton... Ha játszok egy TPS-t, nem bírok még egy TPS-t végigvinni utána, mert az minimum 70%-ban ugyanolyan lesz, csak a bunda lesz más, a test ugyanaz marad. Ez régen is így volt, de ott legalább 10 évente megváltoztak a dolgok, ma jelenleg ez a tendencia nem érzékelhető.
Egyébként szerintem mai napig vannak zseniális dolgok, de egy kommentelőnek nagyon igaza volt ezzel kapcsolatban: Mi a f***sznak csináljanak egyedi, vagy szokatlan dolgot, ha az mindig levan húzva, mert "unalmas?" Ma már dráma kell mindenkinek, ha egy karakter nem jópofa, vagy nem ölik meg a családját az már unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!