Assassin's Creed 3?
Azért mert csak a fő történet/küldetésszálon rohantál végig, a többivel meg nem foglalkoztál.
Egyébként a spoilert tényleg illik jelezni. Ha nem játszottam volna már végig, úgy elküldenélek az anyádba, ahogy még nem voltál.
Spoiler miatt töröljék a kérdést? Emberek, 11:13-kor ne égessetek már ki ennyire könyörgöm. :D Aki nem tart ott és nem akarja, hogy spoilerezenek neki elolvass annyi részt, hogy ,,befejeztem az ac 3at" és tovább megy, mert tudja, hogy ő rá úgyse fog vonatkozni a kérdés, hisz még nem fejezte be. Ennyire nagy hajcihőt ne csináljunk már egy spoilerből, sokan már nagyon túlzásba viszik a hisztit miatta.
Nekem a Star Wars VII-et spoilerezték le totál, a megjelenés után 1 héttel, mégse siránkoztam meg hisztiztem.
7-es
És ki foglalkozik azzal hogy téged nem érdekel? Mást meg zavarja. Ennyi. Nem kell nagy szintű felfogás ahhoz hogy ezt valaki megértse. Nem is értem milyen értelmi alapon lehet ebbe belekötni.
A 100%-hoz az alábbiak kellenek (amennyiben erre vagy kíváncsi):
1. minden erőd el kell legyen foglalva
2. minden tollat meg kell szerezned
3. minden ládát ki kell nyitnod
4. minden civil illetve tanya küldetést meg kell csinálnod, plusz a hajós küldiket is
5. Bostonban és New Yorkban minden körzetet fel kell szabadítanod
Lehet kihagytam valamit még, de azt hiszem ennyi. Én is most a 100%-ra hajtok, 75%-on vagyok most azt hiszem, és még messze van a vége :) Röviden minden küldetést, minden szir-szart meg kell csinálnod, a legapróbb dolgokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!