Az új final fantasy játékok harcrendszere teljesen más mint a régieké?
Figyelt kérdés
én a régi ff játékokhoz szoktam hozzá, és most jutottam oda, hogy egy modernebbet is, de amennyit belőle láttam, nem a régihez hasonlító kiválasztós taktikázós volt a harc, hanem mindegyik kicsit ilyen hack and slash féle volt. de javítsatok ki lehet rosszul tudom! a modern ff-ekben mindig ilyen harcok vannak már, vagy még vannak benne olyanok is mint a régiben?2016. ápr. 17. 00:48
1/2 anonim válasza:
Mindegyik más, de a XIII-ban gyakorlatilag automata harc van, amiben a szereplők kasztját váltogatod annak megfelelően, hogy most éppen varázslóra, harcosra vagy gyógyítóra van szükséged. Borzalmas ötlet, nem is játszottam végig egyik XIII játékot sem.
A XV-ben valószínűleg real-time harc lesz, már amennyit eddig láthattunk belőle.
2/2 anonim válasza:
Ha klasszikus Final Fantasy-t akarsz akkor szerezd be DS-re vagy emuláld a Final Fantasy: The 4 Heroes of Light-ot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!