Az online játszható ingyenes MMORPG-k közül miket ajánlanátok?
Tera (ha el tudod indítani azt azon a sz-r launcheren, mert egyébként nagyon jó játék)
Elder Scrolls Online meg csak akkor fog érdekelni, ha tudsz angolul és érdekel a TES trilógia háttértörténete.
Kettöt ajánlok. Aion és Blade and Soul. Ha az Aiont választod akkor ajánlanám az amerikai változatát, nem az európait, mert azt nagyon elcseszték.
A Blade and Soul egy újabb játék a nyugatok. Pár hete kezdtem el, látok chatben Magyar játékosokat is. Kicsit eltér a többitöl, eleinte azt hittem nem fog nagyon tetszeni, mert nincs páncélod, csak ruhák vannak benne ami pvphez kell. Van soul shield ami lényegében a páncélt helyettesíti. A fegyvered meg mindig ugyan az, kapsz egyet az elején és a játék végéig azt viszed magaddal és útközben max levelre felviszed és egy erösebb fegyverrel továbbfejleszted amikor elérsz egy bizonyos szintet.
A Guild Wars2 höz még annyit, hogy igaz, hogy ingyenes, de limitálva van az accountod amíg meg nem veszed az 50 eurós kiegészítöt. Játszottam vele 1 hónapja, amúgy nem rossz játék, nagyon egyszerü és gyorsan eléred a max levelt, asszem 2 hét alatt megvolt. De amint mondtam nagyon limitálva vagy. Nem árulhatsz, nem vásárolhatsz a közösségi piacon, inventory is limitált.
Nem tudom milyen jellegűt szeretnék azon kívül,hogy fantasy. Értem itt azt,hogy milyen grafika,milyen játékmenet stb.
Én játszok eggyel, de az csak RPG, nem MMORPG, bár az MMORPG-t is akármire rálehet húzni :D
Amivel én játszok, az egy online fantasy RPG. Tehát nem kell letöltened. Elsőre bénának tűnhet, de nagyon jó történetek vannak benne, és minden héten frissül.
Dragonfable.com
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! :)
Utolsó, igazából teljesen mindegy, nem is kell, hogy fantasy legyen. Tisztán online, letöltés nélküli játékok is jöhetnek. ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!