Használja valaki a kickback.com honlapot?
Figyelt kérdés
Az van, hogy itt már lenyomtam 10 meccset szóval tudnék skint venni. Van is elég rubinom. De minden skinre azt írja ki, hogy már megvették. Ami nem is baj, de az hogy már 4 napja fent van úgy a skin hogy elvitték ez elég idegesítő. Mikor szokták frissíteni ott a piacot vagy az teljesen random?2016. ápr. 15. 15:01
1/3 anonim válasza:
Nálam is így van sajnos :/ Nagyon ritkán lehet kivenni skineket. Pl. Mikor volt a Wildfire operation akkor csak ládát lehetett kivenni. Igazából az egész oldal egy átverés úgymond. Szóval várj türelmesen, igaz én már feladtam :DD
2/3 A kérdező kommentje:
Én egy jó awp skint és egy kulcsot szerettem volna kivenni, de nem tudtam mert már elvitték. Ez volt múlt hét pénteken/szombaton és ma lett kivéve csak.
2016. ápr. 15. 21:16
3/3 TwinbHUN válasza:
Inkább azért szar a kickback, mert silver 5 létemre globalokat kéne vernem.... ilyen matchmakinget életemben nem láttam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!