Please make sure you run the game on your dedicated graphics card and the game should work properly. Ezt Az üzenetet kaptam a Uplay supportól. Hol tudom ellenőrizni, hogy melyiket használja az adott program és hol tudom átállítani?
Figyelt kérdés
Laptopom van, egy integrált (intel 4000 hd) és egy dedikált videó kártyával (amd hd 8730m)2015. aug. 8. 18:40
1/2 anonim válasza:
mikor elindul a gép, belépsz a BIOS-ba és beállításoknál megnézed, melyik van engedélyezve.
Amúgy alapból az integráltat használja, hiszen a hibaüzenet is azt írja, használd a dedikáltat és menni fog (hd 8730m).
2/2 A kérdező kommentje:
az összes többi program a dedikáltat használja.
az integrált az asztali megjelenítésért felelős csak.
2015. aug. 8. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!