Sims 2 telepítési hiba?
Figyelt kérdés
Sims 2 telepítésénel 91%-nál megáll es kiirja hogy xy fájl másolása sikertelen. Nem ertem mert a nővérem laptopjara ugyan erről a CD-ről raktuk fol es az mukodott mi lehet a gond?2016. ápr. 12. 17:41
1/4 anonim válasza:
Milyen operációs rendszert használsz/milyen van nővéred laptopján? Régi nálam volt olyan hiba mikor még XP-t használtam hogy lemezről nem tudtam felrakni a San Andreas-t (igaz volt rajt pár karc) de Win7-el lazán felment. Karcos a lemez? Esetleg másold át a lemez tartalmát a gépre egy mappába, és próbáld onnan indítani a telepítést.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen xp-s a gepen a novereme vin 7 gondoltam hogy talan ez a baj. De koszi a másolást megprobalom☺
2016. ápr. 13. 08:05
3/4 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam de ugyanugy nem tudta atmasolni 😔
2016. ápr. 13. 11:47
4/4 anonim válasza:
Esetleg másold át nővéred laptopjáról egy pendrivera a telepített játékot, utána meg onnan a gépedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!