Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért nem tudom elindítani a...

Spondeus kérdése:

Miért nem tudom elindítani a battlefield 3 premium editon-t?

Figyelt kérdés
Megvettem és az origin-nél kell ugyebár aktiválni és próbáltam az elsőt vagyis az alapjátékot telepíteni és a megfelelő helyre beírtam a kódot és elindult de pár lépésre rá leállt és nem telepítette tovább mikor meg újra beírtam a kódot azt írta már felhasználták a dlc-ket gond nélkül elindította. Miért? Rohadt ideges vagyok segítsetek.

2015. szept. 5. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem teljesen egyértelmű amit írtál, de segítek. Nem kell külön az alap játékot telepíteni, ha premium kódot aktiváltál, akkor automatikusan letölti az alap játékot a dlc-kel együtt, plusz a frissítéseket. Hogy letöltött-e mindent, azt a méretéből megtudhatod. Először is nézd meg mennyi helyet foglal a játék:

ProgramFilesx86/Origin Games/Battlefield3

Nálam a BF3 premium az összes dlc-vel és frissítésekkel 35-36 GB-ot foglal.

Ha neked is ennyit foglal el, akkor letöltött mindent a bf3 premium-hoz.

2015. szept. 6. 15:30
 2/2 anonim ***** válasza:

A játék indítása:

1. origin, battlefield3, jobb klikk/játék, vagy katt az asztali ikonra.

2. ha nincs internet kapcsolat, akkor automatikusan elindítja a single player módot.

3. ha van internet, akkor megnyitja az alapértelmezett böngészőt és az első oldalon választhatsz, hogy campaign(single player), vagy multi player, vagy co-op módban akarsz játszani.

4. a single player egyértelmű

5. a co-op-ban egy ismerőssel, vagy bárkivel közösen tolhatsz végig pár pályát, sok pontot és fegyvereket szerezve, itt gyakorolhatod a csapatjátékot. a skype-on keresztül mikrofonnal beszélhettek is köben.

6. a multiplayer-ben megnyílik a szerver kereső, itt adhatod meg a szerver keresési beállításokat, tök egyszerű, biztos menni fog. olyan szeróra menj, ahol 80 alatt van a ping. Itt jelölheted be az alap játék és a dlc-k pályáit is.

2015. szept. 6. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!