Miért nincs hang a Dirt rallyban? (Xbox one)
Figyelt kérdés
Ma vettem meg a dirt rally-t one-ra, minden szép és jó de nincs navigátor hang? Ez miért van, mit tehetek ellene? Autónak van hangja csak a navigátornak, kipróbáltam mindent de semmi eredménye....2016. ápr. 12. 12:48
1/2 anonim válasza:
Először próbáld meg frissíteni a játékot (legyen a gép internetre kötve és úgy indítsd el, amikor meg kérdezi, hogy update? akkor igen). Másodsorban úgy hallottam ez lehet olyan probléma, hogy ha az xbox hangebállításoknál nem olyanra van állítva a hangrendszered, mint amit használsz. Settings / Audio
Például 5.1 / 7.1 es hangrendszerre van állítva, miközben te csak a TVből hallgatod a hangot, akkor inkább Stereora kell állítani.
2/2 A kérdező kommentje:
Az volt a baj. hogy 7.1-re volt állítva, nem rég vettem és ezt nem is néztem! Nagyon szépen köszönöm!! :D :D Minden jó most!!
2016. ápr. 12. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!