Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Játéknál szaggató hang,...

Játéknál szaggató hang, kidobálás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Van nekem egy Beowulf nevezetű játékom. Feltelepítettem és nem igazán tudok vele játszani. Egyik pillanatról a másikra elkezd a hang "dadogni" kb így mint ebben a videóban(0:17-nél) https://www.youtube.com/watch?v=bcmG-LiTqLQ

Nekem ilyenkor még! nem fagy le az egész játék, de kegyetlen mód elkezd szaggatni és csak egy idő után áll meg( van olyan mikor még percekig tudok így játszani, máskor egyből behal) , majd ha nyomok egy esc billentyűt hiba üzenet nélkül visszadob az asztalra.

Próbáltam már direct x 9-et feltenni, crackelni, különböző kompatibilitási módokban futtatni, de semmi nem oldja meg ezt a csodás problémát. Más játékok persze működnek. Nem vagyok amúgy egy nagy szaki, de ilyen még nem fogott ki rajtam. Valaki megáldana egy csodálatos megoldással? Hálás lennék.

Adatok:

Windows 10 Home 64 bit

Amd athlon II x2 255 processzor

4 Gb Ram

AMD Radeon HD 5670 videókártya

ASUS Xonar DG SI hangkártya

2016. márc. 21. 20:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Vedd meg, az eredeti játékok kevésbé vagy egyáltalán nem hajlamosak az ilyenee.
2016. márc. 31. 21:59
 2/2 A kérdező kommentje:
A játék eredeti.
2016. ápr. 1. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!