Minek lenne több nézettsége? Egy GTA V végigjátszásnak vagy egy gameplay sorozatnak?
Figyelt kérdés
tehát ha teljesen végigjátszanám vagy olyanokról csinálnék gameplayt mint pl: különleges ugratások,mellék küldetések, meg a megtalálható tárgyakról stb.Meiket néznék többen már van egy csatornám 30-50 en nézzik.2016. ápr. 8. 22:43
11/14 anonim válasza:
Ez esetben csak annyit fűznék még hozzá,hogy a GtaV az egyetlen játékod,vagy ezt érzed egyedül érdemesnek egy végigjátszás sikeréhez?Nagyon sok ismert nagy titán játék van,amik most aratják sorra a GtaV-el egyenlő sikereket pl:witcher3,far cry4,batman arkham knight,szerintem ezekből válogass,mert a GtaV eléggé "használt" cím,még itthon is abból van a legtöbb videó.
12/14 A kérdező kommentje:
Ertem es mondjuk Dark Souls 3 Vagy Bloodborne érdekesebb lenne?
2016. ápr. 12. 07:13
13/14 anonim válasza:
DS3 nyílván :D mivel most dobták ki.
De azt is ugy csináld ha csinálod , hogy vágd össze...uncsi nézni ahogy 100x meghal valaki és szaladgál visszafelé.
14/14 anonim válasza:
Szirmai Gergely, mint jó youtubes? A drog az rossz, mkay? Olyan jó youtubes, hogy szerintem egyetlen egy youtubes se égette le annyira magát, mint ő a Deadpoolos bemutatójának nevezett hígtrágyalevével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!