Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minek lenne több nézettsége?...

Minek lenne több nézettsége? Egy GTA V végigjátszásnak vagy egy gameplay sorozatnak?

Figyelt kérdés
tehát ha teljesen végigjátszanám vagy olyanokról csinálnék gameplayt mint pl: különleges ugratások,mellék küldetések, meg a megtalálható tárgyakról stb.Meiket néznék többen már van egy csatornám 30-50 en nézzik.

2016. ápr. 8. 22:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

egyiket sem, Dunat lehetne rekeszteni az ilyen semmitmondo videokkal.

ha nezettseg kell talalj ki valami ertelmesebbet.

2016. ápr. 8. 22:51
 2/14 anonim ***** válasza:

Lásd paplovag...csak live arról ahogy játszik és egyre népszerűbb.

Az tény , hogy már 100000 ilyen van de ha van egy jó kisigrzasod és vicces dolgokról beszélsz közben stb mint paplovag akkor sokan nézni fognak.

Én is az ilyen gameplay videókat csak az emberke miatt nézem (alex,papi,thevr stb) és nem a játék a konkrét ok.

2016. ápr. 9. 14:28
 3/14 A kérdező kommentje:
Utolso egy megoribalok vicces lenni egy privát megér de mindig az a kerdes higy teljes vegighatszas legyen vagy gamrolayek legyenek mellék küldetésekről stb stb.?
2016. ápr. 9. 15:11
 4/14 Párnahuzat ***** válasza:
Kedves 2.! Te éppen felsoroltad a YT szégyeneit. Dancsó? Igen, 150ezer feliratkozóig még jókat röhögtem a videóin. Én éppenséggel VainGloryt szoktam Twitchen közvetíteni, 70-80 nézőm van általában. Találni kell valami olyat, amivel kevesen játszanak, és van rá igény!
2016. ápr. 9. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:Azzal nem szállok vitába,hogy Dancsónak mostanában tényleg elcsépelt,unalmas videói vannak.

De nem vonom kétségbe azt a tényt,hogy felsőoktatásba vett részt,választékosan beszél(már amikor a nézetségért nem hülyéskedi el),helyesen ír,valamint a tájékozottnak is tűnik a közelmúlt eseményeivel kapcsolatba.

2016. ápr. 9. 23:04
 6/14 A kérdező kommentje:
ez szép és jó de valaki válaszolna hogy nézetstégöl és egyéb dolgokon kívül akkor gamepaly vagy végigjátszás legyen?: nem nézetégér csinálom hanem mer a haverjaimnak tetszenek a vidoeim.
2016. ápr. 11. 20:01
 7/14 anonim ***** válasza:

Én (2. válaszoló) és az első,leírtuk hogy többnyire ötlettelenségről árulkodik,és a sok hasonló tartalmú csatorna miatt,nagyon nehéz lene kitörni.

Ha nem baj,elárulod hány éves vagy?

2016. ápr. 11. 21:41
 8/14 A kérdező kommentje:
14 és azér csinálom a gameplayeket ,mert haverjaimnak nagyon tetszik
2016. ápr. 11. 22:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Sok sikert kívánok hozzá!A nézettség nem csak a tartalomzól függ,hanem attól aki csinálja,ha egyedi,érdekes köntösben tálalod,és a személyedet is megnyerőnek,szórakoztatónak,humorosnak,érdekesnek érzed,akkor van esélyed,aztán majd el ne felejts,ha nagy youtuber leszel:)
2016. ápr. 11. 22:34
 10/14 A kérdező kommentje:
köszönöm de még mindig az a kérdés ,hogy a 2 közül meikröl csináljak vidit?:))
2016. ápr. 11. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!