Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nekem meg van PC-n a steames...

Hechs20032 kérdése:

Nekem meg van PC-n a steames Rocket League. Ha a barátom megveszi PS4-ről akkor ő tud játszani velem?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 6. 21:34
 1/8 anonim ***** válasza:
nem.
2016. ápr. 6. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor mi az a PSY net?
2016. ápr. 6. 21:40
 3/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ahha. úgy tűnik még is van crossplatform. Le vagyok maradva a kortól.

2016. ápr. 6. 21:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor tudok játszani vele? Hogy tudom bejelölni?
2016. ápr. 6. 21:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudsz. Crossplatform a játék, de mivel nem lehet jelölni a ps usereket ezért nem is tudtok együtt játszani.
2016. ápr. 7. 07:11
 6/8 A kérdező kommentje:
mi az a crossplatform?
2016. ápr. 7. 19:19
 7/8 A kérdező kommentje:
ÉS nba2k16 ban tudnánk egyutt játszani?
2016. ápr. 7. 19:20
 8/8 vagyokakivagyok008 ***** válasza:
Pc illetve ps 4-es játékos nem tudnak együtt játszani! Ez azért van mert ha 2 pc-s akar együtt játszani akkor annyit csinálnak hogy bejelölik egymást steamon és már mehet is a játék! De ugye a ps4-en nem steamról mennek a játékok! Így sajnos a játék egymással elérhetetlen! Rockét leaguben a PSY net akkor irja ki ha összedob téged a játék ps 4-es ellen! Igen összedobni össze tud de mivel ugye ps4 nem steames ezért meghívni/játszani együtt nem tudtok!
2016. júl. 31. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!