Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mennyire jó a Mass Effect 2?

Mennyire jó a Mass Effect 2?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 14:53
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Nekem a Fallout 3 jobban bejött és a Mass Effect 2 nagyon drága is.
2010. ápr. 5. 15:46
 2/15 anonim ***** válasza:
69%

A Fallout 3 a elgkewlabb játék a világon, tehát ahhoz nem szabad hsonlítani. :D

Nekem bejött nagyon a Mass Effect is. Pedig általábann mek edvelem az ennyire populáris játékokat.

2010. ápr. 5. 16:53
 3/15 anonim ***** válasza:
78%

Nekem nagyon tetszett... Írtó jó sztórija van.. És épp itt a lényeg a sztori ugyanis nem ilyen agyatlan hentelés mint pl a COD sorozat. sok párbeszéd sok átvezető. A párbeszédben a válaszokat mi alakítjuk minden döntésünk befolyásolja a történet későbbi kimenetelét. Sokkal inkább olyan mint egy film ahol viszont bizonyos részeknél beleszólásunk van a dolgok alakulásába illetve az akciókat mi játszuk le.

Bár csak 1x merül bele igazán az ember sztem. Amikor másodszorra akartam végig vinni már nem érdekelt a szereplők története személyisége már nem tudtam és nem is akartam annyira mélyen belemenni a sztoriba és azonosulni a karakterrel lévén h már mindenkit megismertem mindenkiről megtudtam amit meg lehetett összeálltak a részletek és nem volt meglepetés. Olyan mint másodjára megnézni egy filmet. Ugyanolyan izgalmas meg miden de már nem tartogat újdonságot. De elsőre hatalmas élmény. Nagyon jó sztorija van. Persze angol tudás kötelező. Nekem nem volt gáz mert felsőfokú nyelvvizsgám van de sokan mondták h végig pötyögték a beszélgetést találomra választottak ki egy párbeszédet azt is végignyomták átugrották az átvezetőt és a maradék 20%-nyi lövöldözős rész után mondták h latymatag unalmas játék... Hát ha egy filmben én is átugrom a beszélgetéseket és csak az akciót nézem végig miközben fogalmam sincs ki kicsoda és mi miért van akkor nekem sem tetszene amit látok. Szal csak akkor érdemes vele játszani ha tudsz angolul ergo végig olvasod/hallgatod a beszélgetéseket h megértsd és felfedezd a történetet. Mert ha átnyomsz miden átvezető videót és beszélgetést akkor nem lesz egy maradandó élmény valóban. Amúgy hatalmas alkotás. Gyönyörű grafika jól kivitelezett TPS harcrendszer de persze a történet a színvonalas párbeszédek és a zseniális személyiséggel rendelkező karakterek az ami az egésznek a lényegét adja.

Nagyszerű játék annak aki bele akar és bele is tud merülni. De aki a Call of Duty vagy Gears of War féle "megyünk oszt lövünk" tipusú játékot keresi benne az valóban csalódni fog és le fogja fitymálni. Itt igen is el kell beszélgetni és -néhol nehéz- döntéseket kell hozni. Ez egy igazai beleélős szerepjáték nem csak agyatlan hentelés.

2010. ápr. 5. 22:15
 4/15 anonim ***** válasza:
61%
Azért te kissé túlzásba vitted. Jó sztorija van persze, de még mindig sehol nincs egy olyan JRPG-hez képest, mint mondjuk a Final Fantasy akármelyik epizódja...
2010. ápr. 6. 02:26
 5/15 anonim ***** válasza:
64%
Igen, 22:15 tényleg nagyon eltúlozta, gondolom csak azért, mert neki ez volt az első ilyen RPG-je, de szerintem a Fallout 3 ezerszer jobb, mivel ott a cselekmény alakítása mellett hatalmas területek bejárhatunk, és néhol még egy kicsit ijesztő is.
2010. ápr. 6. 09:11
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja, Vault 106. D:
2010. ápr. 6. 09:13
 7/15 anonim ***** válasza:
48%
Nekem már az 1 sem jött be, a kettőt ezért nem próbáltam, de valószínűleg jobb lett.
2010. ápr. 11. 14:07
 8/15 anonim válasza:
52%
Szerintem nagyon jó lett, én imádom.
2010. ápr. 12. 17:18
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

szerintem az 1el kezd,ha akarsz vele játszani,mert akkor át is importálhatod a kettőbe a karaktered,ha végigvitted.

amúgy a 2 tényleg jobb,de az egy se rossz. Magyarítást meg mind2őhöz találsz,szóval nem kell profi angoltudás...

2010. ápr. 13. 06:03
 10/15 anonim válasza:
Nagyon jo. Ha roszul döntesz az egész csapat hütlen lesz hozzád és akkor annyi. Sok érdekes dolog van benne. Nagyon kafa.....
2010. ápr. 15. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!