Érdemes lenne menni rankedezni?
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a tapasztaltabbaktól, hogy érdemes-e úgy elkezdeni rankedezni, hogy van 200 normál winem, ismerem a metagamet, tudok last hitelni, minden pozícióra van legalább 1 hősöm...
Figyelemmel követem az LCS-t, és tapasztaltabb játékosokat is szoktam nézni, (vizicsacsi, Kiss Ádám, vagy külföldieket), illetve a barátaim, akik már 2-3 év tapasztalattal rendelkeznek, azok is szoktak tanítani ezt-azt, illetve ismerem a hősök nagy részének működését...
Top, mid és jungler main vagyok, ezeken imádok, és nagyon jól tudok játszani.
Szoktam menni a barátaimmal néha játszani, akik Silver II, Gold I, és nem túl megerőltető velük sem a játék, az esetek nagy részében.
Szerintetek érdemes lenne menni rankedezni, vagy inkább tanuljak még?
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Ügyes létemre most este mentem a rankedet, és vesztettem egymás után ötöt, szerintetek hova dobhat be ezek után, ha felét még nyerem, felét vesztem?
Amúgy direkt rontják el az ember játékát? Amikor bedobott full silveresek közé, és írtam a csapatomnak hogy ne veszekedjenek, inkább játszanak, azt írták, hogy kuss, és játsszak. Amíg LeBlanccal 14/3-as statom volt, meg rengeteg farmom, egyfolytában nooboztak engem, mert "miért nem segítesz", stb. Amikor tudtam, segítettem, amikor úgy láttam hogy nem tudok, akkor azért nem mentem. Biztos nem fogok öt ember közé beugrani csak azért, hogy meghaljak.
Van egy oldal, ami MMR-t számít, és azt írja, hogy ezzel az 5 vesztésemmel is Silver V-ös szinten vagyok. Ilyeneknek lehet hinni, vagy nem?
Bocsi, hogy sokat írtam, előre is köszönöm! :))
Igen 5-5 aránnyal kb. silver V - bronze I környékére fogsz jutni.
"egyfolytában nooboztak engem"
Ez meg mindig így lesz, platinán is noobozni szokott a toppos ha 0-6 statja van már az első 10 percben én meg junglerezek. Persze nem tudok segíteni mert állandóan pushol. Meg egy 6-0ás dariust gankelni lehet sem már.
Sokat fognak flamelni, ezt vagy megszokod vagy nem. Ha nem akkor te is fogsz és ha flamel az egész csapat, nem csak egy ember - akkor annak a meccsnek vége.
Értem. :)
Ha például lesz 2-3 winem, a többi lose, akkor milyen környékre dobhat be?
tehát 2-8 arány ? valahol a bronz aljába. De tökmindegy ha jó játékos vagy akkor hamar kikerülsz.
Én is kihúztam egy haverom accját pár nap alatt bronzból gold V-ig (ugye ez illegális) de aztán hamar vissza is került most silver V-nél van 0 lp-vel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!