Az Until Dawn nevű videójátkból ki volt a kedvenc karakteretek?
Sam, Mike, Chris.
Miért ?
Mike és Chris, szerintem azért mert hasonlítanak rám és valahogy általuk mégjobban beleéltem magam a játékba :D
Sam meg, nem tudom, csak úgy :D
Legjobban meg Emily-t utáltam :D
Üdv, :D
Nekem Chris.
Az elején kicsit idegesítő,de a cselekményben előrehaladva egyre jobb karakter. Kicsit olyan ,mint én,csak férfi változatban.
Chris, Ashley, Josh.
Chris azért mert vicces, és tetszik a személyisége.
Ashley azért mert nem krváskodott, meg olyan kis aranyos, tipikusan az a lány akit meg kell védeni.
Josh azért, mert igaz hogy nem normális amit csinált, de mindent a halott nővéreiért tett, ezért érződik benne a szeretet. Nagyon sajnáltam szerencsétlent, mert tulajdonképpen fizikailag senkinek semmi baja nem esett miatta.
Samet viszont kifejezetten utálom, mert a végén a rendőrségi felvételeknél azt mondja hogy mindenképp le kell mennetek a bányába, meg hogy semmi olyat nem tud mondani amiért nem lenne érdemes megnézni. Akárhányszor meghallom ezt a mondatot, legszívesebben úgy pofoznám fel hogy bevérezzen a kis ártatlan arca.
Ez hogy jött ide? Mert hogy én nem mondtam hogy tudta az biztos :D Csak azt mondtam hogy szerintem nem épp a legbölcsebb vagy legjóakaróbb (már ha van ilyen szó) dolog leküldeni embereket oda ahol majdnem, vagy tényleg meghaltak. De egy szóval nem mondtam hogy azért, mert Josh ott van lent. Őszintén: Te leküldenél embereket egy olyan bányába ahol emberek haltak meg brutális módon, sőt, te láttad hogy mi van lent és te is majdnem meghaltál? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!