Mik a kedvenc fegyvereitek a Fallout 3-ban?
Melee:
Shiskebab
Jingwei's shocksword
Small Guns:
Blackhawk
Lincoln's repeater
The Terrible Shotgun
Xuanlong Assault Rifle
Energy Weapons:
Alien Blaster
Gauss Rifle
Big Guns:
Vengeance
Unarmed:
Fisto
Explosives:
Bottlecap Mine
Nuka Grenade
Általában, ha játszom, akkor az alap felszerelésem a Jingwei's shocksword, Blackhawk, Xualong Rifle, 3 Bottlecap Mine és 5 Nuka grenade szokott lenni a súly/sebzés arány miatt.
nekem is amúgy ez a kettő a kedvenc kézitusa fegyverem.
Nekem kézi lőfegyverből a kínai gépkarabély meg a 44-es magnum(távcsővel)
Sugárból az android sugárfegyvere+a földönkívüli fegyver(supermutantba kettő kell és meghal, fejbe csak egy)
Én általában plazmagránáttal szoktam menni
meg nehézfegyverek közül a Drone Cannon(A földönkívülis küldetésben van)
Nekem páncél terén egy szamuráj páncélom és sisakom van, meg a téli T-51b-s páncél.
Én a Chinese Stealth Armort használom. Magas stealth skillel és melee fegyverrel nagyon erős, sneak attack criticalban. A keményebb helyzetekre pedig Ranger Battle Armor, mert viszonylag könnyű és a power armorok után annak a legnagyobb a sebzéselnyelése.
A power armorok annyira nem jók, mert nehezek és rontják a sneaket, de annyira nem magas a DR-ük, hogy kárpótoljon. Amelyik meg strenght bónuszt ad, az épp csak annyit, ami ellensúlyozza a nagyobb WG-t, cserébe a DR-e is sokkal alacsonyabb.
A Samurai Armor DR/WG-ben szintén nem rossz, de csak mert nagyon könnyű. Inkább a játék elején számítana jó páncélnak. Magasabb szinten már alacsony a damage resistance-e.
Ja, most megnéztem melyikre gondolsz a Ranger Armorral.
Rohampáncélnak hívják a magyarosított változatban.
Nekem a Tenpenny torony-féle van meg(Még javítható is a sima Ranger Armorral).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!