Steam-en az ország átállítása olcsóbb ár érdekében lehetséges?
Észrevettem több játéknál G2A-n hogy van több játéknak olyan Steam kulcsa ami mellé odaírták hogy RU vagy RU/CIS azaz Oroszországban és még pár országban lehet aktiválni azt a kulcsot, viszont sokkal olcsóbb.
Például most a Verdun című játékot néztem amiből a global verzió jelenleg 4660 forint körül van, míg az RU/CIS verzió csak 1600.
Kérdem én, lehetséges-e az hogy Steam-en beállítom régiómnak Oroszországot(vagy Ukrajnát stb.) megveszem az olcsóbb kulcsot, aktiválom és úgy játszok, esetleg később szükség esetén visszarakom magam Magyarországra(mikorra benne lesz a fiókomban a játék)?
Illetve abban az esetben mi van amikor az RU/CIS verzióhoz kizárólag orosz nyelv van írva? Például a Dark Souls III-nál ez a helyzet áll fent. Itt csak orosz lesz a játék vagy valahogy meg lehet bütykölni angolra, esetleg ha később visszarakom magam Magyarországra angol lehet valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!