Lehetséges egyedi, saját (kitalált országbeli) útlevelet gyártatni?
Kíváncsi vagyok, hogy ez lehetséges-e. Például ha alapítok egy mikronemzetet, és szeretnék neki útlevelet (tudom, hogy semmi értéke nem lenne, meg nem lenne érvényes), akkor ezt meg lehet valahol csináltatni?
Pl:
Ez egy norvég mikronemzeté.
Lehetséges ilyet valahol gyártatni? Ami úgy néz ki, v majdnem úgy néz ki mint egy rendes útlevél, csak a saját ország nevével, címerével, stb. :)
És ilyet hol lehet rendelni/csináltatni? :D Vagy ez lehetséges valahol?
Tudom, hogy nem lehet használni.
Azt csinálsz játékból, amit akarsz. Mi kisgyerekként FBI-igazolványt gyártottunk, és mentünk "nyomozni".
Azt nyilván sejted, hogy jogi hatások nem fűződnek az általad kreált igazolványhoz.
Egy dolgot nem tehetsz: létező igazolványt nem hamisíthatsz, azaz nem lehet megtévesztő, létező féle-fajta igazolvánnyal (bármelyik államéval) összekeverhető az, amit készítesz.
Szóval arra figyelj oda, hogy ha csak apró dolgot változtatsz az igazihoz képest, és első ránézésre igazinak tűnhet, abból lehet bajod.
Hát nem tudom, kerestem h ilyet lehet-e valahol, vagy megkérdezni egy nyomdát, nem találtam sehol ilyesmit.
Horror ára? Úgy tudom egy könyv nyomtatása pl 600FT/db
Nem tudom hol lehetne érdeklődni.
Amúgy nem, 1000 példánynál kerül annyiba, olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!