Vannak programozók/matematikusok/mérnökök vagy akárkik akik mindenféle betanultlépés (algoritmus) nélkül is ki tudják rakni a Rubik kockát?
Figyelt kérdés
Szóval amikor rakják,akkor találják ki a lépéseket és nem tanulnak algoritmusokat.2016. márc. 27. 09:39
1/4 anonim válasza:
az utolsó sort már nem lehet anélkül
2/4 anonim válasza:
Én mindig úgy raktam ki, de ha az időt nézzük, ez nem túl hatékony. Bár szerintem annál élvezetesebb. :)
3/4 anonim válasza:
A nagyokosok szerint lehetetlen, de én tudom, hogy mikor megjelent a kocka (1980 körül), a barátom matektanár édesapja kb. egy hét alatt egyedül kirakta. Pedig akkor nem volt internet, de még újságokban sem foglalkoztak a metódusokkal.
4/4 A kérdező kommentje:
Amúgy én csak 2-3 algoritmust használok :D
Én dolgoztam ki,saját módszer,csak gondoltam,megkérdezem,hogy van-e olyan aki full az egészet ki tudja rakni algo nélkül.
2016. márc. 27. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!