Rubik kocka: hogyan tovább?
Figyelt kérdés
A két felső (a képen a két alsó) sort sikerült kiraknom, de innen sehogy sem tudok továbblépni. Már egy csomó videót megnéztem, de maximum annyit értem el, hogy csak egy sárga hiányzott, és arra sem találtam megoldást. Valaki segítene?
Itt a kép:
2014. dec. 17. 16:07
2/3 anonim válasza:
Ez így nem jó, valőszínüleg szétesett a kockád. Így nem állht egy sarok. Próbáld meg elfordítani a helyén amelyik a másidok képen rosszul van, úgy hogy az egész sárga legyen. Onnantól, ha más minden a helyén van kirakható lesz. Bár ezek után abban sem vagyok biztos, tehát az lenne a legjobb, ha az egészet szétszednéd, és összeraknád kirakva.
Szólj ha elakadtál.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, az elforgatás segített! :)
Kikérdeztem a két unokahúgomat, az egyikük forgatta el... :D
2014. dec. 17. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!