Alliance és (vagy) Horda?
Heartshstone-zni kezdtem el mostanában,amiről meg tudtam,hogy a WoW-on alapszik,és hát(sajnos),nem annyira ismertem eddig.Haveromtól tudtam meg,ezt a két "szövetséget".Érdekelne,milyen történetük volt,mi hogyan jött
létre,jellemzőjük,minden,amit el lehet mondani róluk,és hogy ki-ki miért választotta az alit/hordát.
A WoWWiki több, mint 1,2 millió szóból áll, úgyhogy kicsit nehéz lenne egy kommentben összefoglalni "mindent, amit el lehet mondani róluk".
Én azért választottam a Hordát, mert mindig is taszítottak a "szépfiúk", én a nyers, brutális humanoidokat (orkok, trollok, taurenek, stb) kedvelem.
WARcarft 1-2-3, wow története. Ezekre keress rá.
Ezen kívül van egy trilógia és négy nem összefüggő könyv, amik megjelentek magyarul.
Jó szórakozást!
"Ez egy hatalmas univerzum, ha a fantasyt nézzük akkor a Gyűrűk ura kb 200-300x minimum"
Ööö.... Nem?
Amit Tolkien kitalált, az nem csak a Gyűrűk Urából áll.
Nem jó nagyokat mondani úgy, hogy hülyeség lesz belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!