Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tudtok ilyen minecraft szervert?

Tudtok ilyen minecraft szervert?

Figyelt kérdés
Lehetőleg magyar szerver legyen, de az angol is jó. Ne legyen eredetis. Ne legyen túlzottan kihalt, olyan 10+ játékos azért napi szinten legyen meg rajta. Tartalmazzon valami ritka minigame-et, és az lehetőleg ne a PvP-n alapuljon. Ha tudtok ilyet, lehetőleg írjátok le az IP címét és egy rövid bemutatót (a bemutató nem fontos).

2016. márc. 23. 17:27
 1/9 A kérdező kommentje:
A verziószámot elfelejtettem. 1.8 - 1.9 bármelyik jó.
2016. márc. 23. 17:29
 2/9 anonim válasza:
MesterMc-n van egy-két jó szerver. Amivel én a legtöbbet játszom az a Redstonecraft. (IP címét nem tudom, de ha letöltöd a mestermct ha eddog nem volt meg, csinalsz profilt és bemész a mulitplayerba akkor meg fogod találni. Sok minigame van rajta egyébként)
2016. márc. 24. 06:43
 3/9 anonim válasza:
*multiplayerbe
2016. márc. 24. 06:44
 4/9 A kérdező kommentje:
Ismerem a MesterMC-t, de számomra nem éppen a legjobb. Tele van bugokkal, és ha fél óránál többet játszok vele, a kliens egyre jobban elkezd laggolni, és játszhatatlanná válik. A többi kliens nem csinálja ezt.
2016. márc. 24. 11:43
 5/9 anonim válasza:
Akkor lehet hogy a géped gyenge. Milyen erős? (A számítógép, vagy laptop) egyebkent a mestermc-n kivul nem tudok sajnos 😟
2016. máj. 17. 09:10
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy a gépem lassú lenne hozzá. TeamExtreme kliensen nagyon jól megy minden szerver, 250-300 FPS, semmi lagg, de a MesterMC... Szerintem valami kliensprobléma amúgy, mert nagyon sokszor volt már vele gond, pl. hogy random tele lett trójai vírussal, vagy nem működött benne semmi.
2016. jún. 4. 02:12
 7/9 anonim ***** válasza:

Hello, probald ki az Rising Empire szervert, asszem van rajta BuildBattle is es agar.io

Vagy kiprobalhatod a minepolis-t is, az ip-je play.minepolis.hu aszem .

2016. jún. 16. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

PLAY.RISINGEMPIRE.EU

Empire craft ip .

2016. jún. 16. 12:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Rising Empire-t ismerem, MinePolis-t ismerem, de ott számomra lehetetlen játszani. Folyton csak kapom a random banokat mert nyerek valamin.
2016. jún. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!