Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki mondana egy jó minecraf...

Valaki mondana egy jó minecraft 1.8 as szervert?

Figyelt kérdés

Dolgok amik azért jók ha vannak benne:

Telekrendszer

Piac

Sok sok minigame játék

kedves játékosok/tulajok.adminok,staffok,moderátorok

PvP hely

SkyPvp

Skymobs - bár ez nem annyira muszálly...

Sok játékos

Szinte mindig üzemelő

kérlek írjátok le a szerver nevét és címét és tulajdonságait a válasszt előreis köszönöm

2016. febr. 22. 08:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szalicil Craft!

Rendes közösség, sokféle event, mindenki aktív, a szerver éjjel-nappal megy, nézz fel! :)

IP: play.szalicilmc.hu:49184

Facebook oldaluk:

[link]

2016. febr. 22. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi,ez a szerver már bennt van a szerverlistámban (már benne is volt tegnap óta :D) amgy köszi
2016. febr. 23. 11:40
 3/6 anonim válasza:

Több mint valószínű, hogy hallottál már a MesterMC-ről.De ha mégsem, akkor azt ajánlom neked.

Egyik ilyen "kicsit" szervert sem ajánlom, mint az előző, nem egyszer fuccsoltak be ennél sokkal jobban működő kliensnél. Állapodj meg egy kilenses szervernél, de ez csak tanács.

2016. febr. 23. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:

A Mestermc-t csak akkor játszd, ha van türelmed a sok analfabéta kilenc éveshez, és hajlamos vagy rákölteni, MINIMUM 4-5 ezer forintot, mert anélkül nem fogod élvezni.

Majdnem egy éves tapasztalattal mondom! Vettem egy félisten rangot, és bár nagyon jól szórakoztam, sok pénzem belement. Mikor lejárt a rangom, rájöttem, hogy itt be is fejezhetem, mert semmit nem tudok csinálni. (legfeljebb a rangosok seggét nyalni)

2016. febr. 23. 17:20
 5/6 anonim válasza:
Legendary MC, minden van benne amit szeretnél és kevés a kilenc éves, a kliens mindig frissül, de ha az eredeti weboldalról letöltöd a saját kliensüket (nem kell eredeti minecraft!) akkor mindig jó lesz a verzió, ha bővebb infó kéne írj privátba.
2016. febr. 23. 18:55
 6/6 anonim válasza:

Szó sincs róla, hogy én annyira nagyra tartanám a MesterMC-t, de mondjátok meg nekem, miért lenne több kilenc éves mmc.-n mint Legendaryn. Lehet MesterMC-t többen játsszák, ezért a kilenc is több, de az arányok ugyanazok.

Mellesleg szerintem MesterMC-t rang nélkül is lehet élvezni. Többször is voltam rangos és 1 Forintot sem öltem a játékba, csak időt.

De attól függ, milyen szerveren szeretnél játszani. Vagy sirvival, vagy szarrá pluginolton..

Csekkold le az empirecraft.hu-n a szervereket, nem tudom most, milyen verzióban fut, de sokkal több joggal rendelkezel mint máshol.

És a Legendary is megér szerintem egy próbát.

2016. febr. 23. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!