Nem indul el a Gates of Andaron nveű játék. Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Letöltöttem Windows 8-ra (a fórumokon azt írták hogy azon is futnia kellene) és regisztráltam is, internetkapcsolat is volt mégsem indult el. Valami ötlet? Előre is köszönöm szépen2016. márc. 22. 21:39
1/8 anonim válasza:
Hogyne tudnék segíteni! Töröld le azt a hulladékot, és próbálj ki egy normális MMORPG-t (Guild Wars 2, Neverwinter, Wildstar, TERA, RIFT...).
2/8 A kérdező kommentje:
Igazából olyan ötleteket vártam ami mondjuk nem arra vonatkozik hogy az egyik kedvenc játékom mekkora szar, de azért köszi!
2016. márc. 23. 10:15
4/8 anonim válasza:
Nyugi, én 2 évet játszottam GoA-val, nekem egy nagyon nagy emlék és nagyon szeretem is (azért mert régi, nem kell egyből leszólni)!
Szerintem próbáld újratelepíteni.
6/8 A kérdező kommentje:
Ó, sikerült! Köszii! És köszi a rendes válaszokat :)
2016. ápr. 1. 07:19
8/8 anonim válasza:
(4/5 megint) Mi a neved a játékban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!